Til våre besøkende:

Dette avsnittet har som formål å forklare hvordan Sharenotwaste samler data om brukerne på nettsiden, og hva denne informasjonen brukes til, samt forklare hva du kan gjøre for å kontrollere bruk av denne informasjonen.

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker
Når du besøker Sharenotwaste på nett, registreres ulike typer informasjon om deg som bruker:
Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
Din web-adferd, som hvilke sider du besøker og hvor ofte, eller produkter du bestiller
Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Hvordan Sharenotwaste samler og lagrer opplysninger om degInformasjon om deg som bruker blir fanget opp og lagret ved hjelp av informasjonskapsler (også kjent som cookies).
En informasjonskapsel er en liten fil som kan lagres på din maskin. Din IP-adresse blir automatisk anonymisert og blir ikke fanget opp av administrator av siden. All datatrafikk mellom din nettleser og underleverandørers servere er kryptert, og blir lagret med strenge krav til datasikkerhet.

Data om din web-adferd blir brukt til flere ulike formål:

Tekniske og analytiske formål
For å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter Sharenotwaste dataene for å forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold.

Markedsføring

For å gi deg relevante og tilpassede markedsføringstilbud brukes tidvis dataene til å rette mer relevant innhold til deg. Personopplysningsloven med tilhørende konsesjoner og markedsføringsloven regulerer nærmere bruk av kundeopplysninger til dette formålet.

Markedsføring på andre nettsteder
Ved hjelp av informasjonskapsler utstedt av tredjepart (3. parts cookies), kan du oppleve å få markedsføringsbudskap fra Sharenotwaste AS, basert på innhold og sider du har besøkt på disse nettsidene, såkalt remarketing. Disse informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser
Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ønsker at nettleseren din ikke skal utlevere informasjon om din web-adferd, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk for deg å bruke en del nettsteder, inkludert Sharenotwaste sitt nettsted. Dersom du ønsker å beholde fordelene ved å akseptere informasjonskapsler fra nettstedet, men ønsker å reservere deg mot hvordan denne informasjonskapselen blir brukt til markedsføring, kan du kontrollere dette ved hjelp av annonseinnstillinger hos Google eller ved å registrere nettstedet på bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.
TILBAKE