Hei, Jeg heter Trond Moi og er matredder.

Vi inviterer bedrifter til å være med på vårt matredderprosjekt.

🌱 Det er handling
🌱 Det gir umiddelbare resultater
🌱 Det starter nå

Vi skal redde mat som i dag faller ut av matsystemet tidlig i verdikjeden. Til det trenger vi hjelp av ansvarlige selskaper som ønsker å bidra til praktisk handling.

For å skape et mer bærekraftig samfunn, må vi tenke utover egen bedrift og ut av boksen. Vi kaller det #Bærekraftipraksis


Vil dere være med å redde mat?

Teleplan redder mat med Fuud appen!

Teleplan vil at Sharenotwaste skal lykkes med appen Fuud og er engasjert i å redde mat. For at Sharenotwaste skal redde mat trenger vi å ha mange matreddere på plass. Teleplan er den første bedriften som er matreddere registrert i appen Fuud. Det blir mye mat som skal reddes de neste årene og alle 150 ansatte vil ha glede av å lage mye godt av råvarer som reddes.

Teleplan

Matreddere på Fredskjær

Fredskjær gård ønsker å være en ansvarlig og bærekraftig produsent. Mat som produseres og som fullt ut er spiselig vil Marit og Svein være med å redde. De heier på Fuud og byr på mange spennende produkter i tillegg til mat du kan redde.

Fredskjær Gård

Bli med?

Ta kontakt for å høre mer om hvordan du som bedrift kan kvalifisere deg til å være med. Prosjektet starter opp i Q2 2022.
Ta kontakt
Partner Sharenotwaste har gjennom prosjektet #Bærekraftipraksis satt i gang en mobilisering for å redusere matsvinn med respektive næringslivsaktører og deres ansatte. Tallene som aggregeres gjennom den aktivitet som er skapt i prosjektet rapporteres samlet sett til Bærekraftssenteret (FN-senter) i Trondheim som en del av samarbeidsprosjektet med Sharenotwaste.
Kristian Mjøen, leder Bærekraftssentret

Matreddere

Det er mange mennesker som ønsker å engasjere seg for å redde mat. Mette Nygård Havre og Trond Moi har gått sammen for å redde mat og benytter Fuud for å gjøre det.

Vi ønsker å få til et skikkelig trøkk rundt matsvinn i 2022 og vi vil engasjere folk og bedrifter til å være med på dette.

Mette og Trond er pådrivere i #Bærekraftipraksis.

Resultater

SNW rapporterer konkrete tall på kilo mat bedriften er med å redde. I tillegg kommer innsatsen og verdien av inkludering i organisasjonen. Alt oppsummeres i egen rapport fra SNW til bedriftens egen Bærekraftsrapport.

Vi ønsker å være synlige når vi redder mat. Vi deler artikler, historier, foredrag, engasjement og aktiviteter. Alt sammen med våre engasjerte ambassadører.

Synlighet gir synergier. Mange vil se og lære av prosjektet og selskapene som deltar.

Engasjement

For å skape en endring som gir utslag på FN's Bærekraftsmål er kompetanse og engasjement i organisasjonen viktig. SNW stiller med kunnskapsrike, engasjerende og artige mennesker som inspirerer og beveger andre.

Bedriftens ledelse ønsker å ta samfunnsansvar og aktiverer ansatte i prosjektet.

Sammen skaper vi engasjement for å redde MYE mat tidlig i verdikjeden.

Verdi for bedriften

Sosial innovasjon vil kanskje være den viktigste faktoren for å tiltrekke seg de beste folka i fremtiden. En deltakelse i #Bærekraftipraksis vil ha betydning for bedriftens og merkevarens verdi. Bedrifter som velger å engasjere seg for å redde mat viser et utvidet samfunnsengasjement.

Sosial innovasjon definerer hvor du finner fantastiske plasser å jobbe!

Bli med?

Ta kontakt for å høre mer om #Bærekraftipraksis og hvordan du som bedrift kan kvalifisere deg til å være med.
Prosjektet starter opp i Q2 2022.
Ta kontakt