Derfor investerer jeg i SNW!

Derfor investerer jeg i SNW!

Frode Lien Otnes
LinkedIn
Lang erfaring med IT- og programvareutvikling. Har grunnlagt en av Europas ledende programvare for hendelses- og krisehåndtering, CIM. Har utpregede strategiske ferdigheter og er en erfaren bruker av digital markedsføring.
Jeg ble kjent med SNW i vinter og har valgt å engasjere meg som investor, som CTO og i Advisory Board.
Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg fattet interesse for Sharenotwaste. For det første så er jeg interessert i lokalmat og for det andre så er jeg over middels interessert i teknologi og hvordan teknologi kan være med å utvikle gode forretningsmodeller. SNW er begge deler og mer.

Jeg hadde selv ikke tenkt på hvor mye matsvinn som går bort i produsentleddet før jeg traff SNW, og synes det er flott å kunne bidra til å redusere matsvinn og styrke direkte salg fra produsenter til forbruker.

Jeg har store forventninger som investor i SNW.
Selskapet har en flott forretningsmodell som gir produsenter mer fortjeneste, lavere kostnader og tilgang til et stort antall forbrukere av lokalmat, samtidig som både forbrukere og produsenter kan jobbe på lag for å redusere matsvinn. En vinn-vinn situasjon.

Når SNW lykkes håper jeg SNW blir en betydelig aktør i varehandelen, som ikke bare bidrar til redusert matsvinn, men også økt lokal handel og et lavt miljøavtrykk med økt lokal handel.

SNW har vært på jakt etter personer som både ville investere og bidra med kompetanse. Jeg har vært gjennom et grűnderløp før og har erfaring fra nær sagt alle faser og forretningsområder fra å utvikle og bygge et selskap innen IKT. Jeg har et stort engasjement og evner å motivere mine kollegaer, men jeg vet at ting tar tid og at fokus på oppgavene er viktig hvis vi skal nå våre mål.

Sharenotwaste er tidlig i prosessene med å bygge et selskap.
For meg passer det bra da jeg er en aktiv investor og har vært med på å bygge flere ulike internettbaserte dataløsninger. De siste 15 årene har jeg ledet utviklingen av sikkerhets og beredskapsløsningen CIM, for norske myndigheter og store selskaper i Norge og Europa. Jeg bidrar med min IKT, markeds og forretningsforståelse til å utvikle gode og brukervennlige løsninger som markedet etterspør.

Fremtiden for lokalmat er spennende. Lokalmat, kortreist mat og "ureist" mat vil bli viktigere og viktigere. Det er ikke bærekraftig å transportere mat mellom verdensdeler for videreforedling og distribusjon. Dessuten ønsker folk å være med å ta vare på lokalsamfunn og miljø i langt større grad enn tidligere.

Selv setter jeg pris på å få høre hele historien og vite litt om hvordan og hvor maten er dyrket og behandlet - gjerne på tradisjonelt vis.

Folkeinvest kampanjen er nå åpnet for forhåndstegning. Ser du de samme muligheten som jeg seg, er det bare å følge linken under.

https://folkeinvest.no/kampanje/sharenotwaste-as

Flere artikler finner du på vår Blogg

Du kan lese mer om Fuud på www.fuud.no

Bedrifter kan være med å redde mat - se mer om  #Bærekraftipraksis her.